Pentru că preţuim copilăria ,

am creat un mediu familial, plin de căldură, armonios, în care copiii să se joace şi să înveţe în acelaşi timp.

Pitiricky - clubul celor mici, este mediul propice creșterii și dezvoltării unui copil, mediul în care va fi supravegheat atent, educat și instruit prin diverse activități și cursuri speciale.

Îmbinând cursurile atractive cu diversele jocuri și jucării, reușim să învăţăm copiii într-un mod distractiv, specific vârstei lor. Copilul dumneavoastră se joacă si învaţă lucruri noi în acelaşi loc.


  Echipa Pițiricky,

pusă la dispoziţia copilului dumneavoastră, este formată din educatoare cu studii în domeniul psihologiei şi literaturii, profesori de germană, de engleză, de muzică, de pictură, de dans, asistentă medicală. Considerăm foarte important contactul dintre parinti si educatori. Cu cat comunicarea dintre adulți și copil este mai buna, cu atat sansele de reusita sunt mai mari.

  Adaptarea

este mai mult sau mai puțin usoară, în funcție de caracteristicile individuale și de modul în care a fost pregătit de acasă, dar copilul se va integra în cele din urmă în colectivitate! În momentul in care se simte ca acasă, grădinita este un fel de mic serviciu pentru micutul care creste pe zi ce trece, invată in fiecare zi ceva nou si care este intr-o continua descoperire!


  Locația noastră

Situat central, într-un sediu cochet aflat într-o zonă frumoasă si linistită dar ferită de agitatia orasului, clubul nostru beneficiază de un spaţiu generos:
săli de clasă utilate cu mobilier specific vârstei, materiale didactice moderne si variate,
un dormitor,
o sală de mese,
două băi, special amenajate pentru copii,
o bucătărie,
curte frumos amenajată şi spaţiu de joacă.

  Organizarea pe gupe

Activitățile la Pițiricky se desfăsoară diferențiat în funcție de vârsta și capacitatea copilului de a asimila cunoștințe și de a deprinde unele aptitudini.

Astfel, copiii sunt organizați pe grupe:
interventie timpurie,
grupa mica,
grupa mijlocie,
grupa mare,